Célunk az elégedettség
Hívjon minket:
+36 30 224 9975
Üzenjen nekünk:
bogabau@bogabau.hu

Tevékenységi köreink

Ács-tetőszerekezet és bádogos munkák

Vállaljuk családi házak ács-tetőfedő és bádogos munkálatainak teljes kőrű kivitelezését. Munkáink igényes kivitelűek, mely a pontos tervezésen, szervezésen túl a szerszámok jó minőségének is köszönhető. Fennállásunk óta számos ács-tetőfedő, bádogos munkálatot tudhatunk a hátunk mögött. Biztosítjuk ügyfeleink számára a szükséges szaktudást a számukra legmegfelelőbb árú és minőségű anyagok kiválasztásában. A tetőkre, mint komplett egységre nézünk. Bádogos munkáinknál a hagyományos horganyzott anyagokon kívül dolgozunk színes bádogos termékekkel is. Cégünk csak és kizárólag megfelelő szaktudással rendelkező munkaerőt alkalmaz.

Vasbeton szerkezet

Monolit vasbeton szerkezetépítés:

Lakossági, ipari, mezőgazdasági létesítmények vasbeton tartószerkezetének kivitelezése helyszíni, kézi vagy nagytáblás zsaluzattal, esetleg egyedileg gyártott zsaluzattal. A kivitelezési munkákat jellemzően jól karban tartott, folyamatosan bővített és frissített saját zsaluzatokkal végezzük. Amennyiben a szerkezetépítés nagysága vagy a saját zsalupark leterheltsége szükségessé teszi, a kiegészítő zsaluzatokat versenyképes kondíciók mellett bérelt tételekkel egészítjük ki.

Látszóbeton kivitelezés:

Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának, továbbá a stratégia zsalubeszállítókkal fenntartott kiemelkedő kapcsolatnak köszönhetően vállaljuk látszóbeton szerkezetek kivitelezését.

Komplett tartószerkezet kivitelezés:

Amennyiben a létesítmény nem kizárólag vasbeton tartószerkezetű, úgy a szükséges kiegészítő munkákat is vállaljuk annak érdekében, hogy az „egy kézben” történő kivitelezés elve mentén a munkálatok zökkenőmentesen készüljenek. Így vállaljuk nagyobb teherhordó falas létesítmények kőműves falazási munkáit, illetve kéreg elemes (kéregpanel fal, mester paneles födém) tartószerkezettel készülő kivitelezési munkákat is.

Generál kivtelezés

Családi, illetve társasházi megrendelések esetében a Megrendelői, Beruházói és piaci igények mind inkább megkövetelik, hogy a kivitelezési munkák „egy kézben” maradjanak. Így társaságunk vállalja a komplett vasbeton szerkezetépítési és teherhordó falazási munkák mellett az emelt szintű szerkezetkész (vagy fűtéskész) kivitelezést is. Ebben az esetben a szükséges építőmesteri munkák egy részét (válaszfalak, tető, homlokzat, állványozás stb.) saját dolgozói létszámmal, míg a speciális munkanemeket (PVC szigetelés, vakolás, simított aljzat, nyílászárók stb.), az épületgépész és elektromos munkákat jól bevált, tapasztalt alvállalkozók segítségével kivitelezzük a megfelelő színvonalú műszaki irányítás mellett.