Célunk az elégedettség
Hívjon minket:
+36 30 224 9975
Üzenjen nekünk:
bogabau@bogabau.hu

Rólunk

"Boros Gábor vagyok, cégemet a Boga Bau Egyéni Vállalkozást 1999-ben indítottam, mely több mint 15 éven keresztül működött a magasépítő beruházások területén, elsősorban monolit vasbeton szerkezetépítés szakterületén, de tevékenységi köréhez tartozott az ács-tetőfedő, bádogos, illetve állványozási munkák elvégzése egyaránt.

A folyamatosan bővülő piaci igényeknek és elvárásoknak megfelelően ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében szükségesnek láttam a további fejlődést.

A Boga Bau Kft. 2015-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú, pannonhalmi székhelyű vállalkozás. A vállalat fő profilja az építőipar, ezen belül három fő üzletágat működtet: ács-tetőfedő, bádogos munkák, vasbeton szerkezetek, illetve generál kivitelezés. Az eredeti profilon túl, a piaci igényeket felismerve egyéb szolgáltatásokat is nyújt, melyeket - csakúgy, mint a cég egészét - magas színvonal és kiváló minőség jellemez.

A cég megalakulása óta folyamatosan fejlődik. Ennek köszönhetően társaságunk a legmodernebb technológiákkal dolgozik, és ez az évek során szerzett szakértelem és szakmai tapasztalat alkalmassá tesz minket a legösszetettebb szerkezetépítési munkák kivitelezésére. Vállalkozásunkat jó minőségi munkájáért, a határidők pontos betartásáért megbízható partnerként tartják számon ügyfelei.

Gép- és eszközberuházásaink, valamint szakmailag jól képzett munkatársainkkal társaságunk folyamatosan fenntartja piaci hírnevét és pozícióját. Kollégáim szakértelme és elkötelezettsége által számtalan elismeréssel, referenciával rendelkezünk. Piaci értékünk a szakszerű és jól szervezett kivitelezésben rejlik, munkáink eredményét a megrendelőink elégedettsége tükrözi igazán.

Megrendelőink között megtalálhatók éppúgy a magánszemélyek, mint a kis- és középvállalkozások, valamint a magyarországi piacvezető építőipari cégek és jelentős partnerekkel rendelkezünk külföldön is.

Társaságunk alapelve, hogy minden megrendelést ugyanazzal a szakszerűséggel és precizitással végezzen el."

Boros Gábor ügyvezető

Boga Bau Építőipari Kft.